U heeft 0 artikelen in uw winkelwagen.


Bekijk onze nieuwe webshop!
Gereedschap 


Gereedschap Totaal

Wij zijn gesloten van 25 december tot en met 4 januari. In deze periode vindt geen verzending plaats en zijn wij niet bereikbaar.


                                                                                 

Menu


MAGAZIJNOPRUIMG 


Gereedschap aanbieding


Als wij iets doen, dan doen wij dat goed! Zo goedkoop heeft u gereedschap nog nooit gevonden. Vele artikelen met grote kortingen (zolang de voorraad strekt).

Klik HIER voor meer informatie

Pompen magazijnopruiming


Dompelpomp

Tot 33% korting op Einhell dompelpompen. Op = Op

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Tijdelijke aanbieding 


Borenset HSS titanium


150-DELIGE SET HSS TITANIUM

HOOGWAARDIGE SET VOOR HET BOREN IN METAAL

NU VAN €49.95 VOOR €39.95

Klik HIER voor meer informatie

Contactinformatie


Klantenservice


Telefoon: 06-22049469
(ma-vr, van 9:00 tot 16:00)

Mail (alle dagen gelezen):
info@gereedschaptotaal.nl


Voordeel


Kijkt u ook eens rond bij Rolgordijnen Land en krijg 10% korting met de kortingscode najaar2012.

Of bestel gratis stofstalen.

Populaire zoektermen


Accuboormachine Afkortzaag 
Bandschuurmachine 
Bladblazer Boorhamer 
Bovenfrees Boxy Compressor 
Cirkelzaag Dremel Generator 
Gereedschapset
 Gereedschapstas 
Grasmaaier Kettingzaag Krik 
Lashelm Muurfrees 
Poetsmachine Schuurpapier 
Slagmoersleutel Tacker 
Zaagtafel» Homepage » Homepage » luchtgereedschap » Luchtgereedschap


Compressor
Slagmoersleutels
Tacker
Verfspuiten
Bandenpomp
Perslucht ratelsleutel
Perslucht boormachine
Perslucht breekhamer
Blaaspistool
Popnagel
Kitspuit en vetspuit
Perslucht schuurmachine
Perslucht slijpmachine
Perslucht zaagmachine
Zandstralen
Gereedschapsets
Overig luchtgereedschap
Luchtslang
Luchtgereedschap accessoires
 
    

Luchtgereedschap of een compressor kiest u eenvoudig uit het grote assortiment van Gereedschap Totaal. Doe het zelf en professioneel.

Luchtgereedschap begint steeds meer standaard gereedschap voor particulieren te worden. Als u eenmaal de beschikking heeft over een compressor, dan zult u merken hoe veelzijdig deze ingezet kan worden en hoe vaak u gebruik zult maken van dit apparaat. Ons assortiment luchtgereedschap is zodanig samengesteld dat iedere gebruiker een goede keuze kan maken. Wij hebben luchtgereedschap voor de hobbyist, voor de veeleisende doe-het-zelver en ook voor de professional. Het luchtgereedschap bestaat uit de merken Airpress, Güde, Einhell, Ferm en Plastena.

Compressor voor iedere toepassing.

Het aanbod van compressoren is groot. Er is een grote hoeveelheid merken en types verkrijgbaar. Het kan zijn dat u al precies weet welke compressor u zou willen aanschaffen. In dat geval kunt u zoeken op merk en heeft u het model snel gevonden. Het kan ook zo zijn dat u nog niet goed weet welke compressor het beste past bij de toepassing die u ervoor heeft. Om u te helpen bij uw keuze voor de juiste compressor, hebben wij ons aanbod ingedeeld in groepen. Aan de hand van uw toepassing kunt u de juiste compressor kiezen. Er zijn ook een aantal sets samengesteld met veelverkocht luchtgereedschap, waardoor u uw aankoop nog voordeliger kunt doen. Ook voor compressor onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Slagmoersleutels voor hobbyisten en professionals.

Slagmoersleutels gebruikt u voor het vastdraaien en losdraaien van bouten en moeren die erg strak aangedraaid moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn de wielbouten van uw auto, motor of scooter, de as van een verbrandingsmotor of de verbindingen van staalconstucties. De slagmoersleutels die wij aanbieden verschillen voornamelijk van elkaar in het aanhaalmoment. Dat is de kracht dat het apparaat op de bout of moer uit kan oefenen. Naast slagmoersleutels hebben wij ook een aantal sets met ratel-dopsleutels voor u in het assortiment opgenomen. Deze zijn voornamelijk erg handig als u niet veel ruimte heeft om de bout of moer los te draaien. Ook voor slagdoppen bent u bij ons aan het juiste adres.

Tacker voor het schieten van nagels, nieten of beiden.

De tacker is veelgebruikt luchtgereedschap dat u al met de meest eenvoudige compressor kunt gebruiken. Een tacker vraagt namelijk niet veel lucht. Tackers worden divers ingezet: u kunt een tacker gebruiken voor het bekleden van meubels, voor het vastzetten van houtconstructies met behulp van nagels of bijvoorbeeld het vastzetten van gipsplaten op regelwerk. Let bij uw keuze uit ons assortiment of u een tacker voor nagels, nieten of beiden nodig heeft en welke maat u toe wilt kunnen passen.

Verfspuiten voor het werken van verschillende soorten verf en vernis.

Naast de kwast en roller is de verfspuit een handig hulpmiddel om uw werkstuk netjes af te werken met verf of lak. Iedereen heeft de toepassing van perslucht verfspuiten wel eens gezien bij auto's, boten of vliegtuigen. Maar de toepassing blijft hier niet toe beperkt. Ook deuren, tuinhout, meubels en dergelijke kunt u prima van een laag verf of lak voorzien met perslucht verfspuiten. Het vergt enige oefening om een verfspuit te gebruiken, maar u zult zien dat u het snel onder de knie zult hebben.

Luchtgereedschap voor veel verschillende toepassingen.

Luchtgereedschap is in vele vormen en uitvoeringen verkrijgbaar. Naast een compressor, slagmoersleutels, een tacker of verfspuiten, bent u bij ons aan het juiste adres voor de volgende luchtgereedschappen: een bandenpomp, blaaspistool, boormachine of breekhamer, popnagelset, schuurmachine, stiftslijper, haakse slijper, vetspuit, reciprozaag, carrosseriezaag, blikschaar, bliknibbler, zandstraler, zandstraalcabine, kitspuit, snoeischaar en zelfs nog meer. Naast deze luchtgereedschappen, leveren wij ook diverse accessoires zoals luchtslangen, snelkoppelingen, nagels en nieten, slagdoppen en meer.
copyright © 2000 - 2015 by GereedschapTotaal.nl designed by thinc1st.com